Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Jobbhelg!

Kategori: Allmänt

Japp, då va jobbhelgen igång! Började 18 idag istället för 16. Poff sa det bara så va klockan 8 och min kollega gick hem. Så nu har jag fixat lite här på huset, plockat undan i köket, satt på disk och tvättmaskinen och nu segar jag bara framför datorn!

På tal om jobb, har ju jobbat lite extra på Hem ljuva hem nu ett par gånger. Och satan i gatan vad jag trivs! Det är sån skillnad på det jobbet och mitt vanliga jobb. Butik och boende. Det är skönt att få göra nåt annars ibland faktiskt. Fast att jag älskar mitt jobb jag har! Men att jobba i butik är riktigt kul faktikt. Har ju aldrig gjort det förut! Och efter några dagar där så kan jag konstatera att våld löser faktiskt problem! Iaf alla jag och Sandra har haft! :D Haha! Hoppas att det kommer bli mer jobb där framöver! :) Roooligt!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Den här veckan och fram till tisdag ska jag samla mod.. Jag ska åka dit.. Jag måste! Jag har inte riktgit vågat för jag vet hur jobbigt det va sist, men jag vill och ändå vill jag inte för jag vet att det kommer va jobbigt! Men jag känner att jag "måste". Jag vill se, jag vill känna känslan. Om det kommer finnas nån.. Undrar vad känslan kommer vara..? Sorg, lättnad, saknad, glädje..? Det visar sej. Jag ska dit....


Nej, nu ska jag hoppa i säng och försöka sova! Det är en dag imorgon också! Så dag 5 av 11 avslutas nu! (Japp, det va 11 dagars jobb i rad kom jag på, jobbar ju extra på torsdag på HLH också!)

Tjingeling!




Vad vill du mej egentligen? Trodde du att jag skulle komma krypande på mina bara knän efter dej? Det kan du glömma! Jag skulle inte göra det.. Och speciellt inte för dej! När jag inte hörde av mej så är du tvungen att skicka ett jävla sms? Av vilken anledning...? Tro inte att du är speciell, för det är du verkligen inte! Du är en ren och skär idiot som tror att du är så mycket bättre än alla andra. Men vet du, om man tror att man är bättre än alla andra så visar det sej jävligt ofta att man faktiskt är jävligt mycket SÄMRE än alla andra! Och det är precis vad du är.. En jävla hycklare som tror att du kommer komma undan med allt! Och fortsätta ljuga och förneka fast man blivit påkommen med "handen i kakburken". Patetiska jävel! Och jag som faktiskt trodde bättre om dej, jävligt fel av mej! Skulle ha lyssnat på mina vänner från första början, men kärleken är blind! Jävligt blind! Du va precis den du sa att du inte var! Ha! Det är för fan skrattretande när jag tänker på det. Hur kunde jag va så jävla puckad....?