Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Ladda inför jobbhelg!

Kategori: Allmänt

Yes, i tisdags kväll spydde jag som ett as och trodde jag åkt på magsjuka så det va bara att ringa chefen. Men dan efter mådde jag toppen och ringde till jobbet igen och sa att jag va frisk och kunde jobba på torsdag. Men icke sa nicke. Det fick jag inte. Dom tyckte jag skulle vara hemma om det va magsjuka så jag inte smittar ner hela jobbet. Tror dock bara att det va en släng av matförgiftning eller nåt. Så igår och idag har jag varit ledig. Så jävla tråkigt att va ledig länge. =/ Nu har jag varit ledig i 1 vecka. Så det e tur att man iaf jobbar helgen. Nästa lön kommer inte bli rolig eftersom jag har 4 sjukdagar. Först förkyld sen detta! Dumma!

Så igår blev det först frulle på Hannas med tjejerna. Sen drog jag och Milla till Biltema och köpte lite saker jag behövde till seaten innan den ska besiktigas. Pappa skulle laga den igår eller idag så jag hoppas att den går igenom nu så jag får sälja skiten. Sen bar det av hemåt för att rasta hunden och sen ner till Sportbaren för att äta med Milla, Malin, deras bror Micke och Christian. Sen gick vi upp till dom en stund och snackade skit.

Sen idag blev det en sväng till Skärholmen för att glo lite. Jag skulle egentligen inte köpa nåt men det blev visst 3 par shorts och 3 t-shirts. Och ett nagellack. Inte så mycket iaf. :D Så nu vill jag ha sommar så jag kan börja använda dom. :D

Va ute på långpromenad med hunden för en stund sen och nu ska jag strax röja undan lite här hemma. :) Men först kaffe och en cigg!

Såg en massa snödroppar häromdagen när jag va ute och promenerade. :)


Inte min bild dock.

Tjingeling!