Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Bad hair day!

Kategori: Allmänt

Det kan man lugnt säga. Löshåret är ute och nu återstår det bara att kamma ut alla mina dreads som skapats i botten. :/ Kanske ska man satsa på dreads när man ändå är halvägs? ;) Haha, nej jag skoja bara. Tänkte slänga mej in i duschen och ha i massa, massa balsam och hoppas på att det trasslar upp sej lite iaf.

Ang nåt helt annat. Mitt inlägg: Nu orkar jag inte hålla käften längre!!! Så hade jag fått en kommentar från nån anonym som skrev: Det är väll inte någon så klagar på att du är ärlig men håll dig till sanningen så behöver de inte bli en massa tjaffs!

Jag har ett väldigt bra svar till det och det är att sannigen kanske inte alltid är sanningen beroende på vem man frågar och vem man väljer att lita på. "Sanningen" kanske låter olika beroende på vem som yttrar sej. Och kanske låter "sanningen" annorlunda från den som inte orkar med tjafs och vill "försvara" sej. Men folk får självklart tro på vem dom vill. Just nu skiter jag i vilket! Det som sägs till mej nu och framöver går in genom det ena örat och ut genom det andra. Kanske iaf. Jag orkar inte höra på vem som gjorde vad med vem, eller vem som sa vad om vem. Fan jag e less på Trosa och alla andra små skithålor som hellre lägger ner sin tid på andra än på sej själva.

Nej, inget mer negativt i detta inlägg. Jag orkar inte tjafs hela tiden. Synd bar att folk tror att man "ljuger" när man säger sanningen. Vad skulle jag vinna på att ljuga om saker? Inte ett skit. Och jag har fått höra att jag är avundsjuk och bara vill förstöra. Men då undrar jag; Vad ska jag vara avundsjuk på? Varför skulle jag vilja förstöra? Jag har ett livsom jag är nöjd med och förstöra för mina vänner? Jag önskar alla mina vänner all lycka i deras liv och är verkligen inte avundsjuk på nån annans liv. Kanske dom som är mångmiljonärer men det är ju knappast nån av mina vänner?! Så nej, ingen avundsjuka eller vilja att förstöra. Kanske man bara vill vara "snäll" och vara ärlig. Men folk tror på den dom vill som sagt. Synd bara att alla itne kan diskutera utan bara håller käft.
Men nu får det vara slut på denna fundering i detta inlägg.

Idag har jag jobbat som vanligt. Helgen spenderades också på jobbet, vilket ger lite klirr i kassan. Skönt, dessutom har jag ju inte riktigt råd att festa just nu eftersom ekonomin e liiite dålig. Och flera gånger har jag hört: Låna pengar av någon då. Men nej du, jag lever hellre på vatten och bröd månaden ut än att pengar av någon. Visserligen är det itne så illa ställt men jag väljer absolut att jobba på helgerna istället för att festa. Bättre att tjäna pengar än att spendera pengar enligt mej. Just nu iaf!

Imorgon väntar jobb igen så nu tänkte jag kasta mej in i duschen sen ta en kvällsprommis med Bella och sen hopp i säng.

Ha det bra allihop och om ni vill kommentera nåt mer får ni gärna göra det oanonymt. ;)

Puss & kram