Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Resa!

Kategori: Allmänt

Såg att hon jag reste med sist ska ut och resa igen. Fan vad avis jag är. Slippa detta skiutväder och bara bege sej till värmen! Underbart! Saknar Thailand som fan. Indo också för den delen. :p Underbara land med massa god mat och trevligt folk. Som det ser ut nu blir det ingen semester för mej på ett tag. Har precis börjat på ett nytt jobb och jag varken kan eller vill ta ledigt nu. Men nästa höst vore det riktigt skönt att åka iväg en sväng igen. :p Eller i vår.. Men det blir nog nästa höst. Så om man kanske ska vara så duktig att man sparar lite pengar varje månad så man har råd med en skjysst resa sen. :p

Föresten så hade nån kommenterat att jag skrev för mycket och folk inte orkar läsa. Ge fan i att läs då om du inte orkar! Jag skriver hur mycket jag vill om vad jag vill. Skiter i om någon läser eller inte. Det är min blogg så jag skriver vad fan jag vill. End of story!

Igår vart det en heldag med tjejerna. Föst bar det av till Farsta för shopping. Som vanligt hittade jag massa saker och slösade massa pengar. HIttade allafall en klänning till krysssningen och lite annat jag behövde. Så nu ska jag bara vänta på att det blir lördag och packa min väska sen är jag redo för kryssning. :p Ska bli riktigt kul. Och jag tror vi alla är sjukt taggade! Väl hemma från farsta blev det hem och duscha och sen ner till Sjökrogen vid 7 för att äta middag. Malin följde inte med eftersom hon skulle på 30-års fest men jag, Linda och Petra blev det. Vi åt en 3-rätters och snackade massa skit tills klockan va 10. Riktigt mysigt! Sen hem och pang i säng. Va trött som ett as.


Idag blev det fika med Linda och sen åkte jag och tvättade bilen. Dammsugaren där sög ju så jag ska ner strax och dammsuga klart bilen och försöka få bort allt jävla hundhår. Uäck!

Puss & kram