Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Tjej fest!

Kategori: Allmänt

Japp, måndagen vart chill, trött efter att ha varit barnvakt så det vart räkmacka och sen en rulle. :) Kröp inte till sängs förs vid 2 tror jag.
Tisdag - Vaknade och pratade med mamma på msn. Vi bestämde oss för att åka upp till Stockholm, hon jag och syster för att käka middag. Tapas blev det. Spanska smårätter, skit gott. Kl 14 skulle jag vara hos veterinären. Tog 1 timme och 15 min där. :s Hon fick kortisontabletter för sina tassar och dom gjorde ett tasskrapprov och ett nytt öron prov. Öronen ser bra ut, så kortison och fortsätta med maten i 2 veckor till då är det nästa återbesök som väntar. Usch, dyrt! Förra gången gick det på 1615:- och den här gången 1607:- =/ Fattig man blir. Tur att hon är försökrad så man får tillbaka lite. Efter veterinären åkte jag hem och bytte om, kissade hunden och sen hämtade mamma mej. Vi va uppe i Sthlm vid halv 6 ungefär. Käkade på Mamas and Tapas, riktigt gott faktiskt. Min favorit va nog ser och fika på Waynes. Caffe Mocha med mashmallows i. :p Mums! Va hemma nån gång vid 9 tiden och då tog jag en sväng till skogen med Bella för att busa lite. Sen hem och lata framför datorn.  Sen vart det lata hela kvällen.

Bestämde mej också för att ha fest på fredag. Tjejmiddag/Kräftskiva/Poolparty! :) Ska blir riktigt nice! Har fan bjudit 30 tjejer så jag hoppas dom flesta kommer. Kommer bli satans röj!!! :D Sen antar jag att det bär av ner till Tullen för att festa vidare och dansa massor!!!! Så ni som har fått inbjudan hör av er så fort ni kan! Medtag alkohol och kräftor! Man kan ju dela med nån. Jag ska nog bara käka kräftor, sallad och bröd1 Och dricka massvis med cider såklart! ;)



A.