Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Sommar, värme och vännerna!

Kategori: Allmänt

Lördagen va grym! Hade verkligen grymt kul! Mådde ju dock inte så jävla bra på söndag morgonen men det va det värt. Pigghaj spelade ju, dock missade jag och Elin halva spelningen eftersom vi inte va nere förs halv 11. Inte så mycke folk, men det är skönt tycker jag. Annars kan man fan varken dansa eller få beställa. Drack massa shots, cider och dansa massor! Träffade mycke folk att snacka med. Nej, kort sagt, Lördagen va grym. =)

Söndagen vaknade och mådde piss, piggnade till ganska fort och då bar det av ut på sjön. Heeelt underbart! Det va typ 100 år sen jag va på sjön. Va där hela hela dagen och sen bar det av hem och grilla. Mums! Kvällen vart lugn, jag va trött. hade ju bara sovit 6 timmar.

Måndag - Återigen ledig eftersom jag inte jobbar förs på tosdag då alla barnen kommer tillbaka från Orsa och Gotland. Skönt! Vaknade och va sjuk!!! As ont i halsen och helt täppt i näsan! Toppen liksom, med tanke på vädret! Jag kilade ner till Apoteket för att köpa lite piller mot den rackarns förskylningen och sen mötte jag upp Syrran, Anna och Freja i hamnen för att äta glass. Vi gick en promenad efteråt och sen bar det av hemåt.  Vilade en stund tills det va dags att följa med syrran upp till Tälje, åkte upp för att köpa min efterlängtade lilla pool som ska stå på tomten. Så man kanske kan bada iår! Så nu ska jag bara tjata på pappa att han fixar sand och vatten så vi kan få den fylld och varm nån gång. Den kommer kommer stå där det är sol hela dagarna så den kommer förhoppningsvis bli ganska varm. :) sand ska läggas under så den står planare och så man slipper allt jävla gräs. Om jag får som jag vill kommer det bli skitbra när det är klart! Kanske ska sätta upp nåt vindskydd,mest för insynsskydd, så inte alla som får förbi behöver glo rakt in... För det gör man där! Men vi får se! Måste ringa och påminna pappa nu och sen hoppa in i duschen. Sen ska jag hinna iväg till Hulo och byta min klänning och sen till järnaffären och köpa hyllkonsoller. Sen kommer syrran ner och vi ska ut på sjön!


A.