Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Monday again...

Kategori: Allmänt

Måndag igen och ledig. Jag älskar att vara ledig på måndagar. Så skönt. :)

Helgen va riktigt rolig faktiskt. Det va lön i torsdags så i Fredas vart det shoppa lite. :)

Fredag: Jobbade på morgonen mellan 7-10, åkte hem duschade och fixade lite och vid halv 1 drog jag till Nyköpinh för att träffa Ellen Sjögren och shoppa lite. Blev en klänning, ett par legging, hårfärg, hårspolar, ögonskugga och 2 vita linnen. :) Hann med att träffa en massa folk där också och på vägen hem åkte jag förbi Jessica och sa hej på hennes jobb. Väl hemma hämtade jag mitt paket från Glocalnet och tog en cigg med Linda. Hon hade provjobbat idag hos och så jag va såklart tvungen att höra hur det gått. :) ÅKte hem och väl hemma va d bara göra sej klar och sen upp till Jordbro för race. Va nog det mest galna race jag va på med Polis"kravaller", tårgas och pengarinsamling till Fredde som fick böter. Vid halv 3 lessnade jag och åkte hem. Dundrade ner i sängen 03:41 och blev väckt 4 timmar senare av Linda. Dags att åka till jobbet.

Lördag: Jobbade hela dagen från 8-18. Vi hade lite fest på jobbet som avslutning för A som flyttar nu på fredag. Alla barnen och personalen skötte sej mycket bra och det va trevligt. Vid 6 drog jag hem duschade, packade väskan och åkte hem till mamma för att gå på sexparty. :) Riktigt kul faktiskt och mycke skratt. Vid 10 va vi klara och jag gjorde mej klar för kvällen. Sen hämtade brorsan upp mej, Petra och Jessica och vi drog till Tellus. Hade faktiskt riktigt kul och när jag kom hem halv 4 på natten va jag riktigt jävla trött. Somnade som en stock och vaknade inte förs 12:50 dagen efter.

Söndag: Sov som sagt till 10 i 1 vilket var mycket välbehövligt. Jag och Linda drog ut till skogen med hundarna men det blev bara en kort stund eftersom alla va skit trötta. Annars gjorde jag inte så mycke. Va bara hemma och slappade faktiskt. Riktigt skönt.

Måndag: Vaknade vid kvart i 11 och käkade frulle och gick en sväng med hunden. Linda kom förbi så vi drog ut i skogen. :) Hundarna fick dampa loss. Släppte av hundarna hemma och drog ner på stan. Jag skulle sola lite och Linda skulle hem. Sen fick jag för mej att jag skulle åka till Hem Ljuva Hem i Järna så jag fråga om Linda ville med. Det vart en snabbkaffe uppe hos henne och sen till Järna. Jag köpte en ny spargris som det står Semesterpengar på. :) Va ju så nyfiken på hur mycke det va i min så jag va tvungen att köpa en ny. Både den nya och gamla är sånna man måste öppna med konservöppnade för att komma in i. :p 834:- låg det där i. Inte så mycke men ändå.. Har lagt i typ en tjuga nån gång och lite småpengar när jag har över.

Nu ska jag snart börja laga mat. Kycklingryta med nudlar.. :p Mums.. :D

A.