Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Fullt upp och ingen lust.

Kategori: Allmänt

Har inte skrivit på ett tag. Har inte haft tid eller lust om jag ska vara ärlig. Livet e upp och ner just nu. Vissa dagar bättre än andra. Va hos kuratorn igår och pratade och gjorde några test. Enligt henne är jag deprimerad och ska dit igen om 2 veckor. Så ska vi prata om hur det ska bli bättre och jag ska få några hemuppgifter. Hade en "läxa" tills igår men jag orkade inte göra den. Jag skulle ha skrivit ett cv och ett personligt brev. Men jag har faktiskt inte orkat.

Helgen va iaf bra. Jobbade onsdag-lördag. I lördags va det dags för skolavslutning på jobbet och barnen visade upp sin teater dom övat på länge. Så duktiga så! :) Fick gå hem vid 8 tiden så då va det raka vägen hem och duscha och göra sej klar för utgång. Förfest hos Nicke och sen ner till Fyren. Där blev det kanske lite för mycke alkohol, jag kommer inte ihåg ett skit om man säger så. Vaknade kl 1 dagen efter och mådde hyfsat. Syrran åkte hem vid 15-tiden och jag la mej på soffan och sov i 1 timme. Skönt. Vid halv 9 ringde Linda så jag tog med hunden och gick ner till Skärlagsvallen så hundarna gick busa. I måndags va jag en sväng i Nyköping med en kompis och glodde lite. Fick med mej en parfym hem. Min har varit slut så länge och jag älskar den.. Så va tvungen att köpa en ny.. :p Sen blev det sushi med tjejerna på Sjökrogen. Gabbe joinade sen och när vi ätit klart gick vi över till Fisken för en drink. Jag gillar verkligen Fisken. Mysigt, goda drinkar och väldigt trevlig personal. Där kommer man nog spendea många kvällar framöver. :)

Igår hade jag som sagt tid hos kuratorn och vid 15 tiden blev det fika i hamnen med tjejerna. Gick hem och la mej i sängen en stund, somnade och vaknade 1 timme senare. Varför e jag så tött hela tiden? =/ Fattar inte. Igår gick jag och la mej vid 1 och vaknade 12 idag. :O Vart rätt snopen när jag såg vad klockan va. Men det kanske behövdes 11 timmars sömn för mej. Tog en långpromenad med hunden igår kväll också. Gjorde mej en jävligt bra playlist på Spotify och gick ut. Jag gillar att gå på kvällarna. Man gör av med lite energi och rensar huvudet. Om jag orkar ikväll tar jag nog en sväng då med. Slutar ju 9 så vi får se hur sent jag e hemma.


Ibland funderar jag på om jag e "för snäll". Tss, kanske ni säger. Men jag ställer upp jävligt mycket för folk jag kanske inte borde göra det för och självklart folk jag borde göra det för. Man ger och ger men får inget tillbaka? Av vissa. Och hur mycke ska man egentligen förvänta sej tillbaka? Sen som vanligt hoppas man alltid på för mycket och allt skiter sej. Fast jag vet ju mycket väl att vissa saker inte kommer gå som jag vill men endå hoppas jag?! Varför? Borde jag inte ha lärt mej av mina misstag? Vissa saker kan man helt enkelt inte styra, det bara händer tyvärr. Så nu står jag här igen och e bitter och irriterad på mej själv för att jag är så jävla korkad!


Nog om det. Jag vill inte ha nå jävla medhåll eller medlindande. Behöver bara skriva av mej ibland och vill man inte läsa så gör inte det. Egentligen skiter jag i om nån överhuvudtaget läser det här. Känner bara att jag behöver få ventilera ibland. Annas blir jag knäpp.

Nej nu ska jag knata ut med vovven och sen bege mej mot jobbet.

Tjingeling!