Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Resfeber?

Kategori: Infor och efter Asien resan

Nu börjar jag nog bli lite nervös. Har kollat igenom väskan idag och även bokat tågbiljetten upp till Arlanda. Tåget går från Vagnhärad. Fan vad smidigt. :) Och jag måste erkänna att det kittlar faktiskt lote i magen när jag tänker på det. :) Ska bli oerhört kul, spännande och läskigt. Och på Lördag ska jag träffa Cassie i Skärholmen, då ska jag köpa dom sista sakerna för redan. Så som hänglås, mini-tandkräm och lite annat. Haha, jag kommer säkert var askit nervös när vi ska ses. Typiskt mej! :D Men hon verkar vara en skitgullig tjej så. :) Hmm, nu blev texten liten och tjock. =/ Undra vad jag tröck på för knapp? Fan då, skit dator. Långsamt som faan går det också när man surfar.så

Och nu blev det normal text igen.. Hmm.. Skit samma. Idag har jag iaf varit ledigt. Riktigt skönt. På förmiddagen drog jag och Linda ut med hundarn en sväng i skogen och sen när jag kom hem var det storstädning som gällde. =/ Har kastat allt skit som jag gått och sparat på hur länge som helst nu. Såna som kanske är bra att ha, tror jag iaf och så ligger dom i flera månader till i lådan och inte används. Så nu blev det till att rensa.

Imorn ska jag träffa Petra och fika och sen ska jag på massage på statshotellet. Min rygg dödar mej så jag måste dit. Har så förbannat ont i rygg och axlar så ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen. Så det ska bli ritkigt skönt fakiskt. Sen på kvällen ska jag nog bara lata mej. Kanske spela lite GTA på Mickes nya Xbox.. om jag får hör honom.. :D Just nu sitter han klistrad framför Lego Batman och spelar. Haha, jävla skit spel!

Jag ska kila ut och röka sen röja det sista!

A.