Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Helg!

Kategori: Allmänt

Gud vad skönt. Man är ledig hela helgen. Men ganska tråkigt eftersom det är lön på onsdag och jag är pank. =/ Vaknade vid kvaqrt över 9 av att telefonen ringde. Ovanligt pigg faktiskt. Gick upp och klädde på mej. Plockade undan lite och vädrade. Sen gjorde jag kaffe. :) Oj, det va lääääänge sen jag gjorde kaffe hemma. :) Så det fick bli macka och kaffe, mums. Vaknade nästan varje morgonen vrålhungrig. Har börjat göra det sen jag började träna. Fan vad jag äter. Helt sjukt. :)

Om nån veckan tänkte jag köra 10 dagars detox. OM jag orkar. Fan i 10 dagar ska man bara dricka. 1 liter "saltvatten" på morgonen och 3 liter "citronlemonad" på dagen. I 10 dagar. Ingen fast mat på 10 dar.. shit.. jag kommer nog dö. :D Haha, nej men det är bra att rensa insidan ibland också. Men man kan köra den och bara dricka i 10 dar, men man kan göra en halvvariant också. Då får man äta frukt fram till lunch och sen bara dricka den där grejjen. Jag tänkte iaf försöka att bara dricka men vi får väl se hur det går. 10 dagar utan att tugga på nåt. Men vi får se som sagt.. Men får tydligen ett helvettes humör. Men jag har läst olika om det där. Vissa mådde jätte bra och vissa mådde typ piss. Visst man går ju ner massa i vikt men sen går man ju upp lika fort igen när man äter. Så det blir inget gym på 10 dagar. Det kommer jag aldrig orka. Får försöka orka gå ut med hunden på långpromenader istället. Om jag nu börjar med den här 10-dagars detoxen så kommer jag garanterat skriva om det. ;)


Gårdagen blev lugn, jag va bara hemma och badade lite, på kvällen gick jag över till Milla en sväng, lyssnade på musik och hoppade i sängen. Haha.. Fan gumman jag har saknat dej. Vi hittar aldrig på saker längre. :( Det får det bli ändring på. :) Efter ett tag kom Claes dit och jag bestämnde mej för att knata hem. Skumt, det är typ skit jobbigt att gå över till Milla, fast hon bara bor i huser bredvid. :D Haha, är man lat lr? ;) Men då känns det fett onödigt att behöva klä på sej massa jävla kläder för att gå 100 meter. Men nästa helg flyttar dom till porten bredvid mej så då blir det ännu närmare. :D
Idag då.. nu har jag precvis ätit frukost och ska strax gå ut med hunden. Tänkte ta en långpromenad i solen. :) Sen blir det kanske ut på isen och sladda med alla. :D Det tar fan bara 5 minuter från sillenbadet till Gnesta över isen. :D Fan då kan man ju åka och köpa kaffe på statiol. :P Haha.. Ikväll bär det av till Eknäs-Järna för att fira Morbror och hans fru som fyllt år. Det bjuds på smörgåstårta och sprit, Men eftersom jag inte dricker så får jag köra och mamma dricka. Mums, smörgåstårta. Tur att man inte detoxar än. ;)

Nej, nu ska jag väl ta tummen ur och gå ut med hunden!

Helgens låt: Ida Corr feat. Fedde Le Grand - Let me think about it!


A.