Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Lön!

Kategori: Allmänt

Skönt att man äntligen fått lön. Synd bara att den försvinner lika fort efter att räkningarna är betalda och resten är sparade typ. Men spara måste man ju, annars blir det nog inget thailand. :D Dessutom börjar jag fåt lite småttpanik och undra omk pengarna verkligen kommer räcka. Hade ju en hel del, med efter ryggsäcksköp, vaccinationer, reseförsäkring och lite annat jag behövde till resan så fanns det inte så mycke kvar. Surfcampet är betalt också och det kostade nästan 7 tusen. Men jag la undan 8 den här månaden, och sen får jag ju bra lön, hoppas jag, nästan månad! Dessutom har jag inte så mycke räkningar nästa månad. Mindre hyra, inget till glocalnet. Så vi får väl se. Dessutom jobbar jag ju hela julhelgen och nyårshelgen så allt ob kommer ju i Januari och det är storhelgsob, det är BRA pengar! :D Så det kommer nog gå bra! :)

Igår va jag faktiskt och shoppade med Petra! :) KÖpte en ny mobil eftersom min la av helt i onsdags. :( Så jag köpte en Samsung Touch. Jätte fin faktiskt. Ett par sååå läckra skor blev det också! :D Sen typ ett puder, och lite hårsaker och sånt. :) Inga kläder faktiskt. :p

I helgen blir det party. Ikväll blir det hem till Ellen i Nyköping och ha tjejfest. Och imorn blir det Tälje med Linda och Cicci. Skoj! :)

Nej, nu ska jag knata ut med hunden och sen städa här. Måste dammsuga och plocka iordning. Sen ner på bolaget. Sola lite kanske..? Vi får se.

A.