Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Bloggtorka!

Kategori: Allmänt

Har varken haft tid eller lust att blogga på ett tag. Har haft fullt upp hela tiden känns det som! Förra veckan va d jobb, onsdag,torsdag,fredag,lördag, söndag och jag slutade 07:00 på måndag morgon. Det va en lugn helt på jobbet. Vi städa, bakade och lagade god mat. Det va ju 20 minus ute så vi va inte ute mycke.

Den här veckan har jag varit barnvakt åt Oliver både måndag och tisdag. Syrran va på jobbinterljuv så jag åkte dit och lekte med honom medans hon va borta. Sen vart det jobb onsdag och torsdag och nu e jag ledig tills imorn bara.


Igår va det kalas hemma hos mamma och Stefan. Vi firade både Andreas och Stefan eftesom dom fyller samma dag. Och idag bär det av hem till kusinerna i Järna för yttligare ett kalas. Och smörgåstårta! Mums!

Sen blir det hem och tvätta lite och sen packa väskan för imorn bär det av mot Romme för att åka skidor i 2 dagar. Jag åker med jobbet, så det är jag och Bill sen 2 ungar. Det ska bli riktgit skönt att komma iväg och riktgit kul att åka skidor! Hoppas bara jag kommer hem med hela ben! :D Sen blir det jobb på onsdag, fick ledigt torsdag och sen på't igen på fredag och jobba hela helgen tills måndag morgon. Men man ska inte klaga! Det finns dom som inte har nått jobb och skulle döda för att jobba arslet av sej! Jag gillar mitt jobb! :)


På torsdag funderar jag på att åka till Ikea när jag ändå är ledig. Måste köpa gardiner till sovrummet och vardagsrummet. Sen lite kökssaker och 2 sängbord. Så vi får se om jag kommer iväg då. Problemet är att det alltid blir så jävla dyrt på Ikea. Fast man "bara" ska köpa några saker. :D Men jag vet vad jag ska ha. Och så ska jag försöka hitta 2 st vita brickor också. Undra vart det finns?! Inte på Ikeas hemsida iaf! Kanske kan hitta nåt på jyst eller rusta typ.

Jaja, nu ska jag fortsätta med städningen och sen göra mej klar för att åka på kalas!

Tjingeling!