Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Snart julafton..

Kategori: Allmänt

Måndag idag då. Blev ledig idag på dagen då jag bytte med en kollega om ska dra till Thailand på julafton. Så jag börjar 21 ikväll och jobbar hela dagen imorgon.
Helgen va rätt spårad. Iaf fredagen. Drog till tälje med Mike och Mackan och skulle bara dricka en öl eftersom jag skulle köra hem sen. Det gick inte riktigt som planerat. Hamnade på efterfest i Järna och drack hb oich redbull. :p Det blir inte alltid som man tänkt sej. Fick skjuts vid 9 på morgonen till tälje där jag hade bilen och åkte upp till Syrran. Tacka gud för att jag itne blev stoppad för körkortet hade rykt direkt. =/ Lördagen va jag sjukt sliten hela dagen och spenderade kvällen hos mamma och Stefan. dom bjöd på pizza, kaffe och bullar. :) Tack underbara! <3
'Igår gjorde jag inte heller mycket. Städa lite här hemma och sen vid 3 tiden åkte jag till tälje. Blev bjuden på mat, plinkade lite på gitarren och sen gick vi och köpte godis och glodde på film. Mys! <3 Har dock inte sovit ett skit inatt för först va det en jävla plogbil utanför fönstret halva natten, hunden låg och ylade i sömnen, högtalarna fick nåt jävla fnatt och började låta och lagom när jag hade somnat så vaknade jag av att dom sandade utanför. =/ Suck! Tur att man jobbar natt idag och där ute är det lugna gatan. Heeeelt knäpptyst! :p Skönt!
Kom till Trosa vid typ 10 och då åkte jag direkt till komöte skogen så vovven fick springa av sej lite. Och nu l
ligger hon och sover. Ska upp till tvättstugan en sväng och kolla om det finns nån tid sen bara lata mej tills jag börjar jobba. Full fart mot helgen eftersom jag jobbar onsdag-fredag på Hem ljuva Hem också. Skönt med lite extra pengar. Nästan alla julklappar e fixade också så det känns skönt. Måste bara köpa nåt till Oliver och sen är det klaaart!
Hoppas verkligen att jag får en gitarr i julklapp så jag kan lära mej spela nån jävla gång.. :p Fick iaf beröm igår när jag satt där och plinkade olika ackord så det går ju iaf framåt. Ska träna lite ikväll och imorgon på jobbet
också om gitarren står kvar på huset. :)
Nej, iväg till tvättstugan och kolla tid!
Tjing!