Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Upp och ner!

Kategori: Allmänt

Det går som en berg och dalbana just nu. Vissa dagar mår jag bra och tror att det är över nu men nästa dag ligget jag i sängen och tat mej knappt upp. Känns inte som man har nåt att gå upp för. Allt känns meningslöst och jobbigt. I tisdags em ringde dom från jobbet. Dom har bytt hus på mej och gett mej nytt schema. Känns det bra? Nej jag vet faktiskt inte. Det känns mest jobbigt. Börja om från "början" igen med nya kollegor, nya barn och nytt skitschema. =/ Jag som hade ett riktgit bra schema där Micke slapp ha hunden halva veckan men nu kommer han få ha henne tisdag kväll till måndag morgon när jag jobbar helg. Dessutom har jag inte nätter så jag ska åka fram och tillbaka 6 ggr på en vecka till jobbet. Värdelöst! Jag känner inte alls dom barnen eller personalen. Nej usch fick en klump i magen efter jag lagt på telefonen med min chef. Får dom göra så? Visst jag sa att jag va öppen för förslag men byta på 2 sekunder och jag börjar jobba där nästa vecka. Ingen aning om vilken helg jag jobbar och har inte ens fått mitt schema. Vet att jag jobbar onsdag, torsdag och fredag men inte vilken helg. Och alla saker jag planerat in redan efter mitt gamla schema? Cesar Milan showen? Det är en torsdag och i vanliga fall jobbar jag till 18. Nu till 21. Jag har ju redan köpt biljetterna. =/ Fan vad jobbigt allt e. Klumpen i bröstet sitter kvar och märks mer elle mindre hela tiden. Mer när jag är ensam och mindre när jag umgås med folk. Men den finns där. Nu har jag även en klump i magen efter telefonsamtalet med chefen. Jag vet inte vad jag vill. Vill jag jobba med det här? Eller ska jag söka på scania? Det kanske suger men jag vet inte om jag orkar jobba med människor längre. Kanske ska man söka sej till resturang igen? Just nu vet jag ingenting. Allt känns bara jobbigt och komplicerat.

I tisdags kväll blev jag magsjuk också. Låg i sängen från att jag kom hem från kolonin och mamma och hade as ont i magen. Sen började jag spy. Fy fan! Hade ingen ork i kroppen. Vaknade på onsdag morgon och mådde hyfsat okej. Men fan vad trött jag va märkte jag sen. Låg på soffan hela dagen och halvsov till och från. Gick ut med hunden några gånger och åkte till affären en gång. Sen låg jag bara på soffan. I går när jag vaknade va jag fortfarande trött. Inte konstigt när jag inte ätit sen i tisdag vid lunch. Men aptiten fanns inte och jag hade fortfarande ont i magen. Fick i mej lite pasta och kräftstjärtar vid 4 tiden och en macka på hannas på morgonen.

Idag vaknade jag och är helt pigg från magsjukan. Men undrade fortfarande varför hon från vårdcentralen inte ringt mej. Så jag ringde och kom till telefonsvararen. Lämnade mitt namn och nummer. Hon hade ringt medans jag badade hunden så jag missade. Sen började jag städa och då ringde hon igen. Jag försökte ringa upp men kom till telefonsvararen. Hoppas hon ringer snart igen så vi kan boka en tid.

Vid 11 idag ska jag möta syrran på Amandas salong och passa Oliver medans hon klipper sej. Han skulle också klippa sej. :) Kanske tar en promenad i solen och sen vid 3 ska jag tvätta. Måste tvätta alla handdukar och kläder. Och bellas filtar eftersom hon löper. Men skönt när det är gjort och alla kläder är rena och nervikta i byrån.  Sen ska vi hem till mamma och grilla ikväll. Mums! :p Jag tog fram fläskfile från frysen igår kväll så den ska marineras senare.

Imorn är det valborg och vi ska eventuellt grilla och sen dricka hemma hos Malin och Christian. Det ska bli trevligt. :) Sen blir det utgång på Fyren och jag hoppas det är mycket roligt folk ute.


Nej nu ska jag fortsätta med mitt städande och hoppas att hon ringer.

Tjingeling!