Alexandra Törnqvist

Vill du inte höra mina åsikter, Vänligen ge fan i att läsa!

Bloggtorka!

Kategori: Allmänt

Nu har jag äntligen fått min päslväst som e på bilden i inlägget under. Så nu är det bara börja använda den.. :) Va ju i Tälje med Petra och Linda förra veckan och köpte ett par vita knähöga stövlar och ett par svarta angelhöga boots. Båda va varmfodrade vilket e riktigt nice eftersom jag alltid e svinkall om fötterna. :p Har en massa snygga höst/vår kläder. Man kan ju använda samma jacka och skor på både hösten och våren. Min nya gröna kavaj jag köpte på Skillebyholms höstmarknad e också dags att börja använda nu. 50 spänn kostade den. Och såg helt oanvänd ut! :)


Idag va det Tjejkväll nere på stan i Trosa mellan 18-21. Vid 19-tiden gick jag och mamma ner och glodde. Hittade ett skit snyggt skärp på Lady M men fan, 400 spänn för ett skärp känns lite väl så jag skippade det. Däremot hittade jag en skitsnygg ullkavaj på Cecces för 399:- som jag köpte. Den satt skit bra och kostade typ ingenting. Vi kollade lite i dom andra butikerna men hittade typ inget.

Har faktiskt inte ett skit emr att skiva förutom att vi började med Bellas vaccin idag och det gick bra. Hon va inte så samarbetsvillig i början men det va så lite hon skulle ha att det tog 2 sek att spruta in. Jag fick också prova att sätta spruta och hur man vet att den inte sitter i ett kärl och så. Men hon streta emot lite men sen gick det bra. Tror det komemr vara lättare att göra det hemma själv än hos veterinären. Hon litar ju på oss och är lugn och trygg hemma. Så på fredag ska jag försöka själv så vi får se hur det går. :)


Nej, nu ska jag gå ut med hunden och sen sova! Jobba imorn 11-20 sen långledig tills på onsdag. :p

Puss & kram